mandag 10. mars 2014

Back in business :-)



Da, er det på tide å ta seg et tak i nakken! Etter tre år med dalende innsats på treningsfronten, er nå motivasjonen tilbake hos undertegnede. Men, det er også andre forhold som nå gjør det greit å smøre meninger utover skjermene.Etter at jeg sluttet å jobbe i Dagbladet, er det nå mye greiere å ytre meninger, som også bryter med Dagbladets profil.
Det vil sikkert komme noen synspunkter herfra om medier og den bransjens ansatte - når dette faller seg naturlig. En annen grunn til å ta opp igjen bloggingen er at flere, kjente og ukjente, har bedt meg om å starte opp igjen. Det er jo ganske inspirerende :-)
De siste tre sesongene har i grunnen vært traurige. Å ikke greie å henge med treningskompisene på åtte runder, å se pila på badevekta gjøre digre utslag, og merke at prestasjonene synker som en stein, er jævlig kjipt - rett og slett.
Jada, jeg har kikka på kalenderen, men så gammel er jeg ikke. Ikke faen!
Og at jeg greide bronsemedalje i årets sprint vm, er ikke mindre enn ubeskrivelig. det ga voldsom inspirasjon. At neste års vm sprint går i Kolomna og allround i Calgary, er også meget interessant :-)
I tillegg arrangeres det i 2015 et uoffisielt vinter-OL for veteraner i Quebec, så det mangler ikke på muligheter i 2015.
Men for å komme i posisjon til å prestere, må det trenes, smart og fornuftig. Ikke bare pøse på. Også må airbagen rundt midjen fjernes. Kan ikke ha ryggsekk hvis det skal bli tider i verdensklasse.
Så i dag starter jobben. Først med fokus på å få opp kondisen på anstendig nivå.
Det er bare å følge med, for her vil det komme flere artikler i tiden som kommer :-)

Ingen kommentarer: