fredag 18. desember 2009

Team Bøkko er et faktum

Nå har ikke Håvard Bøkko og ”Teamet hans” noe å skylde på om det går skeis i Vancouver. Eller har de mer på lager?
Etter at Håvard nå kan bruke Peter Mueller som personlig trener til å få kropp og hode ”på plass” frem mot OL, må man kunne forvente en ytterligere stigning i prestasjonsnivået, og det første svaret bør vi få allerede under EM på Hamar. Vi gleder oss!
Spørsmålet innledningsvis er tatt med i tilfelle det viser seg at det ikke går helt etter planen likevel, selv med Mueller tilstede. Da kan det vel hende at man henviser til at det ikke er så enkelt å oppnå prestasjoner alene. Og det er det ikke. Derfor er mitt tips nå at det jobbes iherdig i kulissene for å få med flere av våre beste utøvere over som treningsstøtte for Håvards satsing. At noen vil la seg lokke, gjenstår å se. Uansett tror jeg det ikke vil være sunt for miljøet og definitivt ikke vil gi de som velger den veien noe mer suksess på isen. Suksessen i team Bøkko er forbeholdt Bøkko, og ingen andre.
Dersom Team Bøkko tillates å rekruttere inn andre toppløpere i sitt team, noe som NSF og OLT nå har åpnet helt for, kan vi ende opp med et ”fabrikklag”, en forbundsgruppe og noen regionslag. Om dette er bra eller ikke for skøytesporten, er jeg usikker på. Men det kjeg er sikker på er at man vil stå ovenfor en delikat utfordring den dagen Peter Mueller står og vifter med akkrediteringen i hånda i en eller annen hall. Da har mannssjåvenismen gjort come back blant norsk skøyteungdom, og da er det ikke noen vei tilbake.

Men kjenner jeg enkelte rett, så gir de f… i det!

Ingen kommentarer: