fredag 22. januar 2010

The final cut....

Hva er det egentlig denne Håvard Bøkko innbiller seg?
At han skal kunne diktere norsk skøytesport til å gjøre som han vil, ellers så slutter han på landslaget?
Bare å sette seg selv så høyt på pidjestallen viser hvor liten bakkekontakt hele dette såkalte ”team Bøkko” har. Realitetsoppfattelsen må være fullstendig bak mål og jeg stiller store spørsmålstegn rundt aktørenes dømmekraft. At visa er ”Skit i Norge, leve Bøkko!” er forsåvidt ingen bombe. Akkurat det har jeg påpekt flere ganger her på bloggen. Likeså en åpenbar mangel på oppdragelse. Det hele toppes jo forresten med denne patetiske millionæren Rolf Hauge, som finansierer Mueller/Bøkko-gildet. Han opptrer i media som en pompøs, wannabee-utgave av Jacob Lund, og burde vel kanskje snart forstå at han er på feil banehalvdel?
Så. Det vil være en tragedie for norsk idrett om man nå gir etter for Bøkkos ultimatum. Dette virker nemlig å være ressigert og planlagt av Bøkkos medspillere, og i likhet med måten disse aktørene benyttet media i sommer til å sverte Leif Harry Hansen som presidentkandidat, brukes nå media til å sverte Johan Olav Koss. Maken til selvsentrente mennesker har jeg aldri oppplevd. For norsk skøytesport sitt ve og vel, er det nok best at disse figurene opptrer på egne vegne, både nå og i fremtiden.  Så goodbye Bøkko, Mueller og Hauge, og god tur til Vancouver!

2 kommentarer:

Morten Sæthre sa...

Øy! Se å få bort den reklamen fra bloggen din. Det gå'tte an å kombinere seriøse budskap med "Lær skuespiller triks"-greier (selvsagt med ord delings feil) - ei heller i sportsgenren.

Enten får du selge kontaktlinser eller så får du løse verdensproblemer. Itte begge deler. Fy!

Hilsen Mårtn

PS! *klemz*

Finn sa...

Vær snill å lær deg å skrive Johann Olav Koss sitt navn.