fredag 29. august 2008

No livnar det i lundar.....

Torsdagstrening på NIH-banen. Det er sent i august og sommerens varme drag er erstattet av en klarere og skapere luft. Og med ett er banen full av kjente ansikter. Det nærmer seg sesong, ingen tvil om det. Unge aktive og noe eldre veteraner er med ett på plass i vårt "inline-mekka" her i Oslo.
Undertegnede kunne nyte synet av Njøs, Amundrud, Haartsen, Bjørk, Iturria, Nyhus og Lia. Glemte bikkja til Bjørk'en, som svinsa rundt som en fuglehund pleier. Ikke helt trygt med bikkje i dette miljøet. Spør Lia! Det kom noen gloser fra den kanten. I tillegg syntes han banen var for kort. Mange krappe svinger og korte langsider = SYRE! Men Lia har trent utholdenhet i år! Ellers hadde du vel ikke stilt opp i bakkeritt på sykkel på Hønefoss, Eivind? Yess, I know :-)
Det drar seg med andre ord til nå. Kun dager igjen til NC-1 på Hamar. Lurer på om HOA greier å få tyna ut 11-12 graders varme i hallen, slik de har garantert? Men før dette skjer, venter en rolig periode på noen dager nå før treningsleiren i Berlin. Kanskje blir det et testløp der nede også? I såfall blir det en 3000m.
Men etter ei god økt på morran i dag, lokker helgetur på Vikerfjell sammen med Oxana. Det blir vel en liten fisketur og litt bærpelling der oppe. Og ikke minst noen timer sammen med Lars Saabye Christensens siste bok......

Ingen kommentarer: